Чт, 2024-04-18, 14:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

С самого рождения дети учатся жизни, наблюдая, слушая, и имитируя поведение взрослых. Очень важно знать, что в первый год жизни именно игрушки являются основными инструментами для обучения.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2016-11-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Президент України Петро Порошенко призначив Юрія Мушку надзвичайним уповноваженим послом України у Словацькій Республіці.


 

 

Бойовики на окупованій території Донецької області не надають гарантії безпеки на проведення ремонтно-відновлювальних робіт на низці об'єктів поблизу лінії зіткнення в зоні АТО.


 

 

Країни Європейського союзу на 99% узгодили текст угоди про механізм призупинення дії безвізового режиму, а питання, що лишилися, не мають надвеликої політичної ваги.


 

 

В окупованому Донецьку зникла знімальна група телеканалу Дождь. Кореспонденти Дождя Сергій Єрженков і Василь Полонський перестали виходити на зв'язок в п'ятницю 25 листопада.


 

Минулої доби на Донбасі російсько-окупаційні війська здійснили 37 обстрілів позицій українських бійців. Про це повідомляється у зведенні прес-центру штабу АТО.


 

Щороку в четверту суботу листопада весь світ разом із Україною вшановує пам'ять жертв Голодоморів, організованих радянською владою для знищення української нації.


 

 

Сьогодні у Києві урочисто відкрили квартиру-музей родини Івана Франка і презентовано виставку картин його сина Тараса.