Вт, 2024-03-19, 06:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

У Криму повідомили про смерть кримськотатарського письменника Ризи Фазіла. Про це написала 26 листопада в Facebook кримська журналістка Наджах Фемі.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-11-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Зловмисники викорчували бульдозером частину виноградників одеського француза-винороба Крістофа Лакарена, що вже 11 років займається виноградарством та виноробством у селі Шабо Одеської області.


 

В рамках розслідування розкрадання коштів банку "Михайлівський" в Києві правоохоронці провели обшуки в приміщеннях товариств, розташованих в офісному центрі "Гулівер" і ще за 34 адресами.


 

 

В Українському фонді культури у четвер 24 листопада відбулася церемонія нагородження лауреатів Всеукраїнського мистецького огляду-конкурсу "Нові імена України" в 2016 році.


 

 

У прес-службі відзначили, що 27 листопада о 01:51 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в розважальному центрі по вул. Наукова, 7.


 

 

Чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO) Українець Василь Ломачегко здобув дострокову перемогу над Ніколасом Уолтерсом з Ямайки.