Вт, 2024-03-19, 06:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

В Україні з 21 по 27 листопада 2016 року на грип та ГРВІ захворіла 193 тис. 261 людина, із них 69% - діти до 17 років, епідемічні пороги перевищені в Дніпропетровській, Луганській та Харківській областях.

Останні Медичні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-11-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Для того щоб отримати можливість сплачувати за опалення частинами, потрібно подати письмову заяву до свого постачальника послуги.


 

 

Президент Петро Порошенко підписав указ "Про підготовку та проведення в Україні фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок сезону 2017/2018".


 

 

У Запоріжжі, на території Національного заповідника "Острів Хортиця", археологи виявили комплекс для здійснення культових обрядів з кам'яними закладками і предметами культу.


 

 

З 2017 року планується, що стипендію отримуватимуть не всі студенти з усередненою четвіркою за сесію, а ті, що посіли найвищі місця в рейтингу, складеному ВНЗ.


 

 

Терористи продовжують обстріли Станиці Луганської, де мало відбутися розведення сил та засобів, а також інших населених пунктів із заборонених Мінськими угодами типів озброєння.