Пт, 2024-04-19, 18:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

У художньому музеї Дніпра презентували виставку відомого українського художника Миколи Глущенка - "Жити в кольорі", яку присвятили 115-річчю митця.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-11-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

7 листопада на бульварі Тараса Шевченка на місці поваленого пам’ятника Леніну презентують інсталяцію іранського митця Махмуда Бакші "Безкінечне святкування".


 

 

Численна українська громада США, яка налічує понад 1,5 мільйони осіб, разом з іншими вихідцями зі Східної Європи здатні суттєво вплинути на картину президентських виборів, які пройдуть у США 8 листопада.


 

 

У кримінальному провадженні про створення злочинного угруповання колишнім президентом України Віктором Януковичем фігурують щонайменше 15 народних депутатів.


 

 

Служба безпеки заборонила в`їзд в Україну близько 140 російським діячам культури. Про це народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Ольга Червакова повідомила у Facebook.


 

У зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу жоден український військовослужбовець не загинув, п'ятеро поранені, повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.