Вт, 2024-03-19, 05:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Футболисты донецкого "Шахтера" и луганской "Зари" проведут в четверг 8 декабря матчи заключительного, 6-го тура группового этапа Лиги Европы УЕФА.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-12-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Если Вас интересуют автоматические парковки, тогда обращайтесь на сайт 3390017.ru. Компания ООО "Проект" работает уже 10 лет на рынке систем безопасности СПб.


 

 

Профільний комітет Європейського парламенту з питань цивільних свобод, юстиції та внутрішніх справ (LIBE) схвалив компроміс, досягнутий між Європейським парламентом та Радою Європейського Союзу.


 

Закон впроваджує на період до 14 травня 2017 року договірну (переговорну) процедуру на випадки закупівель товарів, робіт і послуг, необхідних для забезпечення підготовки і проведення в Україні конкурсу "Євробачення-2017".


 

 

Верховний суд Польщі відхилив касаційну скаргу прокуратури на рішення Краківського суду щодо відмови у екстрадиції до США режисера Романа Поланскі.


 

Відповідні зміни до розпорядження Кабміну про реалізацію пілотних проектів щодо створення "прозорих офісів" було внесено на засіданні 7 грудня, повідомляє прес-служба Мінсоцполітики.


 

 

2,5 тисячі правоохоронців забезпечуватимуть охорону громадського порядку в центрі Києва 8 грудня. Про це повідомляє в четвер прес-служба столичної поліції.


 

 

Минулої доби загалом зафіксовано 20 обстрілів з боку бойовиків із застосуванням забороненої Мінськими домовленостями великокаліберної артилерії та мінометів.