Вт, 2024-03-19, 07:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Удивляет то, что жители Донбасса откровенно рассказывают о том, что именно российские военные танки стреляют по украинцам.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2016-12-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Енергетична система України працює в штатному режимі і наявних запасів газу та інших ресурсів достатньо для проходження опалювального сезону.


 

 

ВВС Україна оголосила переможців премії Книга року ВВС-2016. Книгою року-2016 став роман "Забуття" Тані Малярчук.


 

 

У місті Затока Одеської області проходить масштабна операція з припинення діяльності групи місцевих чиновників і правоохоронців, підозрюваних у понад 50 злочинах.


 

 

У неділю 11 грудня в 41-ій об'єднаній територіальній громаді проходять перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад та відповідних сільських, селищних, міських голів.


 

 

Варіант будівництва сміттєпереробного заводу, запропонований польською стороною і вже прийнятий мером Чернігова, не передбачає ні спалювання, ні сортування сміття.


 

На території історико-культурного комплексу "Замок-музей Радомисль" цієї неділі 11 грудня 2016 року о 12.30 розпочнуться урочистості з нагоди святкування 400-річчя виходу в світ "Часослову".