Вт, 2024-03-19, 09:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

В 11 областях України захворюваність грипом і ГРВІ перевищила епідеміологічний поріг. Про це у вівторок 13 грудня заявляє Український центр контролю.

Останні Медичні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-12-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Видання повідомляє, що у такий спосіб російське посольство намагається оживити програму з переселення, яка провалилася.


 

 

Олександр Шовковський виступав за "Динамо" з 1993 року. На його рахунку 656 матчів за команду у всіх турнірах, у тому числі 426 - в чемпіонаті України.


 

 

Національний банк України розробив порядок передачі своїх запасів готівки в уповноважені банки, повідомляється на сайті регулятора.


 

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман прибув до Чернівців. Свою робочу поїздку він розпочав з відкриття будинку, зведеного компанією "Чернівціжитлобуд" із застосуванням енергоефективних технологій.


 

 

Вирішення проблеми ратифікації Угоди про асоціацію з Україною буде знайдено вже в найближчі дні, переконаний посол ЄС в Україні Х’юго Мінгареллі.


 

 

За минулу добу в зоні проведення АТО бойовики 42 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових. Про це сьогодні зранку прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.