Вт, 2024-03-19, 11:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Державне агентство України з питань кіно ухвалило рішення надати на виробництво документального фільму "Какофонія Донбасу" кошти в розмірі 1,1 млн грн.
 

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-12-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Четверо українських військовослужбовців зазнали поранень у зоні проведення антитерористичної операції на сході країни за минулу добу.


 

 

Національний банк України (НБУ) продовжив діючі тимчасові обмеження на грошово-кредитному та валютному ринках у зв'язку з наявністю ризиків для цінової і фінансової стабільності.


 

 

За підсумками 2016 року Укрзалізниця повинна вийти у "плюс" у межах 300 мільйонів гривень, повідомив очільник правління компанії Войцех Бальчун.


 

Рок-група O.Torvald представила кліп на пісню "Твій дух - твоя зброя", яка стала саундтреком до українського спортивного екшену "Правило бою".


 

 

НАК "Нафтогаз України" прогнозує зниження ціни на газ для всіх категорій споживачів у разі перемоги в судових тяжбах з російським "Газпромом".


 

Минулої доби зафіксовано 15 обстрілів, бойовики продовжують застосовувати заборонене Мінськими угодами озброєння на всіх напрямках. Про це сьогодні зранку 14 грудня у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.