Вт, 2024-03-19, 08:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Сервіс Укрзалізниці з продажу квитків на поїзди он-лайн відновив роботу після хакерської атаки. Продаж доступний, як і раніше, на відповідній вкладці на сайті УЗ.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-12-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

С 1 декабря этого года Пенсионный фонд провел перерасчет пенсий в связи с изменением прожиточного минимума для нетрудоспособных лиц (1247 грн)  на одного человека (1544 грн).


 

 

Українські зірки та громадські активісти підтримали кампанію ООН на захист прав людини в Україні, метою якої є підвищення рівня обізнаності громадськості.


 

 

Україна закликає Нідерланди здійснити все необхідне задля швидкого набуття чинності Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.


 

 

Краще обирати лікаря, який практикує поруч з пацієнтом: сімейні лікарі видаватимуть направлення, рецепти на ліки, які підпадають під програму реімбурсації.


 

 

Відповідальність за ратифікацію Угоди про асоціацію України з ЄС нині лежить тільки на Нідерландах. Про це заявив президент Європейської ради Дональд Туск за результатами саміту ЄС.


 

 

Минулої доби окупанти значно збільшили інтенсивність обстрілів позицій ЗСУ, зосередивши вогонь з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї на Маріупольському напрямку.