Вт, 2024-03-19, 08:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

У Чернігові на Болдиній горі, історичні пам'ятки якої входять до складу Національного архітектурно-історичного заповідника "Чернігів стародавній", відновлять Новоантонієві печери та комплекс споруд ХVІІ-ХVІІІ ст.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-12-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Украина достигла хороших результатов в рамках выполнения программы Международного валютного фонда в виде макроэкономической стабилизации, даже перевыполнив показатели в фискальной сфере.


 

 

Спецпредставник ОБСЄ в Тристоронній контактній групі по Донбасу Мартін Сайдік вважає, що врегулюванню ситуації заважає відсутність довіри між сторонами конфлікту.


 

Заблоковану протестувальниками будівлю польського Сейму за допомогою поліції вдалося залишити голові правлячої партії «Право і справедливість» Ярославу Качиньському.


 

 

Бойовики за минулу добу 16 грудня 52 рази обстріляли позиції українських військових на Донбасі, повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Фейсбуці.


 

 

В австрійському Гогфільцені у п'ятницю 16 грудня завершилася гонка переслідування юніорського Кубка світу з біатлону. Першим на дистанції був 20-річний Віталій Труш із Тисовця.



Як правило, люди або обходять питання про гроші стороною, або тільки і говорять про їхню нестачу. Як показує практика фінансових консультантів, щоб неприємні сюрпризи не заставали зненацька.