Вт, 2024-03-19, 06:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Генеральна Асамблея ООН у понеділок 19 грудня затвердила Резолюцію про ситуацію з правами людини в Автономній Республіці Крим і місті Севастополь (Україна).

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2016-12-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Уряд Польщі оскаржив у Європейському суді рішення Єврокомісії (ЄК) про розширення доступу "Газпрому" до трубопроводу Opal.


 

 

Швейцарське бюро співпраці в Україні виділило 7,5 млн гривень на реалізацію у Вінниці проекту з розвитку велосипедної інфраструктури до 2019 року.


 

 

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій у День святого Миколая побажав українським військовим у зоні АТО перемоги.


 

 

Голова представництва України при Євросоюзі Микола Точицький заявив, що на засіданні Ради асоціації Україна-ЄС очікується підписання близько десяти угод.


 

 

Клієнти "Приватбанку" не матимуть проблем із доступом до своїх коштів – зарплати, пенсії, стипендії, які проходять через цей банк, будуть надходити справно.


 

 

За минулу добу бойовики 24 рази відкривали вогонь по українських позиціях, переважно на маріупольському та донецькому напрямках.