Вт, 2024-03-19, 04:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Конкурсна комісія обрала директора державного підприємства "Поліграфічний комбінат "Україна" Максима Степанова головою Одеської обласної державної адміністрації.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2016-12-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Верховна Рада вирішила працювати на вечірньому засіданні, поки не вичерпається порядок денний. За відповідне рішення проголосували 229 депутатів при мінімально необхідних 226.


 

С середины 50-х годов прошлого века маркетологи стали активно продвигать новую формулу успеха для ведения бизнеса.


 

 

Уряд України, Європейський інвестиційний банк та Єврокомісія підписали кредитні угоди обсягом 600 млн євро на фінансування у державі програм реформ та розвитку інфраструктури.


 

Контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони "Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки України в економічній сфері та захисту інтересів вкладників" покладається на секретаря РНБО Олександра Турчинова.


 

 

 

Держагентство з питань кіно надасть 23,9 млн грн на фільм "Киборги" режисера Ахтема Сеітаблаєва.


 

 

Міністр фінансів Олександр Данилюк заявив, що система електронного обслуговування клієнтів "Приват 24" працюватиме і після переходу "ПриватБанку" в державну власність.


 

 

Протягом доби зафіксовано 47 обстрілів, бойовики вели вогонь з мінометів, артилерії, озброєння БМП і танків.