Чт, 2024-04-25, 21:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Уряд у рамках виконання державного бюджету на 2017 рік, ухваленого Верховною Радою вночі проти 21 грудня, забезпечить зростання економіки і добробуту громадян, сказав міністр України Володимир Гройсман.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-12-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією "ТЕТ-продакшн" контракт про надання кінопроекту "Залишенець. Чорний ворон" державної фінансової підтримки.


 

Верховна Рада України схвалила президентський законопроект про Вищу раду правосуддя (реєстраційний номер 5180). За це рішення проголосував 271 народний депутат із 360.


 

 

Глава Національного банку України Валерія Гонтарєва заявила, що процес стабілізації націоналізованого ПриватБанку може зайняти від одного до трьох років.


 

 

Італія вирішила спрямувати 1 млн євро гуманітарної допомоги постраждалим у зоні конфлікту і на розмінування Донбасу. Про це йдеться в повідомленні Міністерства закордонних справ Італії.


 

 

У 17 областях України та місті Києві інтенсивні показники захворюваності на грип та ГРВІ перевищили епідемічні пороги. Про це повідомляє МОЗ.


 

 

За минулу добу бойовики 33 рази обстріляли позиції українських військовослужбовців.