Вт, 2024-03-19, 13:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Досудове розслідування зібрало достатньо доказів, якими підтверджується оригінальність "амбарної книги" Партії регіонів, переданій колишнім першим заступником глави Служби безпеки України Віктором Тріпаком в Національне антикорупційне бюро .

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-12-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій підписав державний бюджет-2017. Про це у п'ятницю 23 грудня повідомляється на сайті Верховної Ради.


 

 

З 19 січня в кінотеатрах України стартує показ документального фільму "Воїни духу" про останні п'ять днів героїчної оборони Донецького аеропорту.


 

 

Понад три чверті українців називають себе патріотами, натомість менш ніж 15% громадян не притаманне почуття любові до Батьківщини.


 

 

Київський міський голова, голова Асоціації міст України (АМУ) Віталій Кличко та керівник Федерації футболу України (ФФУ) Андрій Павелко підписали договір про співпрацю між Асоціацією та Федерацією.


 

 

За минулу добу 23 грудня російсько-окупаційні війська продовжили обстріли наших позицій на всіх напрямках, повідомляє прес-центру штабу АТО на сторінці в Фейсбуці.


 

Президент України Петро Порошенко привітав досягнення у рамках Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на Донбасі щодо запровадження режиму припинення вогню з опівночі 24 грудня.