Вт, 2024-03-19, 12:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Ветерани антитерористичної операції на сході України і волонтери запустили мобільні групи і почали формування блокпостів для блокування роботи нелегальних торговельних маршрутів.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2016-12-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

П'ять військовослужбовців Збройних сил України зазнали поранень за минулу добу внаслідок бойових дій у зоні АТО на Донбасі, повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО.


 

Управління внутрішньої безпеки Служби безпеки України викрило групу аферистів в Одеській області, яка займалася здирництвом з місцевих підприємців, вдаючи із себе співробітників СБУ.


 

 

У заручниках на неконтрольованій Україною території утримують 110 осіб. Про це заявив радник глави Служби безпеки України Юрій Тандіт.


 

 

У держбюджеті на 2017 рік на оборону закладені видатки у розмірі 5,9% ВВП. Про це сказав секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов.


 

 

З 1 січня 2017 року українські громадяни мають починати шукати своїх лікарів, їм на це буде виділено півроку. Про це повідомила в.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун.


 

 

Російсько-окупаційні війська продовжують відверто порушувати Мінські угоди, ведуть вогонь з мінометів, озброєння БМП і гранатометів. Загалом за минулу добу зафіксовано 33 обстріли.