Вт, 2024-03-19, 11:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

"Правительством Коста-Рики с декабря 2016 года введен безвизовый режим для граждан Украины, предъявителей любых типов паспортов, на поездки до 90 дней".

Останні Туристичні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-12-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Кабінет міністрів України розробив проект середньострокового плану розвитку країни до 2020 року, в основі якого - економічне зростання та відновлення промисловості.


 

 

На грип та ГРВІ в Україні з 19 по 25 грудня захворіли 419,4 тис. осіб, з них 61,7% - діти до 17 років, повідомив Центр грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій.


 

В Польше без электричества остались 97 тысяч домов из-за мощных ураганов, которые пронеслись по стране в ночь с 26-го на 27 декабря.


 

Тепер громадський транспорт у місті чекати значно комфортніше. Платитимуть за встановлення суперзупинок підприємці, що орендуватимуть кіоск, розташований в комплексі.


 

 

Учасники незаконних збройних формувань "ДНР" та "ЛНР" штучно занижують кількість українських заручників. Про це заявила перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко.


 

 

Окупанти продовжують обстріли позицій ЗСУ на всіх напрямках із забороненого Мінськими угодами озброєння. Загалом протягом доби зафіксовано 44 обстріли.