Вт, 2024-03-19, 04:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

У німецькому Гельзенкірхені завершилися найпрестижніші комерційні біатлонні "Різдвяні перегони" (не входить в офіційний календар IBU), в якій українці Олена Підгрушна і Сергій Семенов посіли 9-е місце.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-12-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

"Це вкрай неприпустимо. Ще гірше, коли керівники ставили собі мінімальну зарплату - це нереально, нечесно, не відповідає дійсності", - заявив голова ДФС.


 

 

Що вам доводится відчути, читаючи склад креми чи засобу для манікюру, який ви купуєте у магазині? Подив, розгубленість, острах?


 

Як повідомили у прес-службі міськради, наказом Міністерства культури три об'єкти культурної спадщини в Одеській області занесено до Державного реєстру нерухомих пам'яток України.


 

Голова Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко заявляє, що телеканал "1+1" має подати оновлену інформацію про кінцевих бенефіціарів через націоналізацію "ПриватБанку".


 

 

Український шахіст Василь Іванчук в драматичній кінцівці чемпіонату світу із рапіду зумів утримати першу позицію, вперше в кар'єрі виграв світову першість.


 

Телеканал "1+1" заявляє, що 29 грудня закінчується термін ліцензії на мовлення каналу, а Нацрада її не продовжує. При цьому стверджується, що Адміністрація президента намагається передати контроль над каналом в інші руки.


 

 

У зоні проведення АТО за минулу добу зафіксовано 50 порушень режиму припинення вогню, одне з них - бойове зіткнення.