Пт, 2024-04-19, 20:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Представники 57 країн-членів Організації з безпеки і співпраці в Європі (ОБСЄ) не змогли погодити спільну заяву за результатами дводенної конференції в Гамбурзі.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2016-12-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Технологии современного мира стремительно развиваются, тем самым облегчают жизнь человека, экономя его время и усилия.


 

 

Зазначається, що пропускна спроможність автовокзалу "Теремки" - 450 рейсів та 9 тисяч пасажирів на добу. У перспективі цей показник може зрости до 800 рейсів на день.


 

 

Кабінет міністрів вніс зміни до Порядку проведення евакуації у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.


 

 

Луганська "Зоря" в Одесі не знайшла чого протиставити "Манчестеру Юнайтед" в заключному матчі групового етапу Ліги Європи і поступилася команді Жозе Моурінью.


 

 

Нідерланди пригрозили відмовитися від ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, наполягаючи на тому, щоб угода не давала Україні оборонних гарантій і не була кроком до членства в ЄС.


 

 

Міністр закордонних справ Павло Клімкін запевняє про зняття всіх політичних перешкод для скасування візового режиму для України.


 

 

За минулу добу в зоні проведення АТО бойовики 15 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил. Про це сьогодні прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.