Чт, 2024-03-28, 11:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

В столицу пришла эпидемия гриппа. По состоянию на 31 января эпидпорог был превышен на 12,8%. СЭС рекомендует закрыть детсады и вузы. Об этом сообщил главный санитарный врач столицы Олег Рубан.

Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2016-02-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Украина осталась на 162-й позиции в "Индексе экономических свобод", который рассчитывается американским исследовательским институтом Heritage Foundation и изданием The Wall Street Journal.


 

Украинский легионер испанской "Севильи" Евгений Коноплянка забил последний гол в матче чемпионата Испании с "Леванте", сообщает официальный сайт Ла Лиги.


 

 

КС визнав таким, що відповідає нормам ст. 157 і 158 Основного закону доопрацьований проект закону про внесення змін до Конституції, що стосується правосуддя.


 

Експорт з України до ЄС за 11 місяців минулого року знизився на 26%. Це відбулося через кон’юнктуру падіння цін на низку товарів на світових та європейських ринках.


 

На сайте technodom.kz можно купить игровые ноутбуки. Большой ассортимент самых современных моделей от Dell, Asus, Lenovo, Acer, Razer. Можно купить игровые ноутбуки в Казахстане.


 

Міжнародна федерація шахів (ФІДЕ) представила рейтинг-лист станом на 1 лютого 2016 року. У першу десятку списку у жінок як і раніше входять чемпіонка світу українка Марія Музичук.


 

У понеділок, 1 лютого, о 12:00 розпочинається реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2016 р. Про це повідомляють на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.


 

Міністр фінансів України Наталя Яресько разом з головою представництва Євросоюзу в Україні Яном Томбінським обговорили умови отримання Україною 600 млн євро фінансової підтримки.


 

 

Найближчим часом у Київській, Харківській і Львівській областях розпочне роботу нова поліцейська система патрулювання в області та сільській місцевості.


 

Бойовики і далі порушують умови деескалації конфлікту на Донбасі - за минулу добу вони 53 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО, у тому числі із зброї, що заборонена мінськими домовленостями.