Чт, 2024-03-28, 21:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Міністр економічного розвитку України Айварас Абромавичус вважає, що часті політичні зміни допомагають вичищати корупцію з влади.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-02-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Європейський Союз закликає органи державної влади і всі політичні партії України з відновленими силами об'єднатися заради продовження процесу реформ в країні.


 

 

Уряд відмовився від ідеї запроваджувати мінімальні роздрібні ціни (МРЦ) на цигарки, а замість цього уряд вирішив підвищити адвалорну ставку з 12 до 15%.


 

 

Документальна стрічка "Бранці" 45-річного режисера Володимира Тихого 25 лютого виходить в український прокат.


 

 

За офіційними показниками, в Україні рівень безробіття тримається на рівні 9%. Про це сказав міністр соціальної політики Павло Розенко.


 

 

Сенатор Совета Федерации от Республики Бурятия Арнольд Тулохонов предложил перенести столицу России в середину страны. По его мнению, Москва "себя изживает".


 

 

Загалом протягом минулої доби проросійські найманці 53 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.


 

Українські націоналісти та військові добровольці Закарпаття оголосили про створення блок-постів при в'їздах в Закарпатську область для протидії і недопущення в Україну торговельного транспорту з російськими номерами реєстрації.


 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк ("Народний фронт") не бачить необхідності в проведенні позачергових парламентських виборів, які можуть лише спричинити економічний колапс.


 

Лідерка сезону чешка Габріела Соукалова з чистою стрільбою виграла у четвер спринтерську гонку на 7,5 км на VIII етапі Кубка світу з біатлону, який проходить у Преск-Айлі (США).