Пт, 2024-04-19, 17:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Осуществление ремонтных и отделочных работ на сегодняшний день сопровождается использованием самых прогрессивных материалов. Их наличие позволяет добиться отменных результатов.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2016-02-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Кабінет міністрів на своєму офіційному сайті оприлюднив постанову, якою затверджено порядок ведення реєстрів заяв компаній на відшкодування податку на додану вартість (ПДВ) з бюджету.


 

Міністри закордонних справ Німеччини і Франції Франк-Вальтер Штайнмаєр і Жан-Марк Еро підкреслюють, що Мінські домовленості - це єдиний шлях для повернення миру до України.


 

Президент України Петро Порошенко вважає події в центрі Києва у другу річницю розстрілів активістів силовиками на Майдані Незалежності невдалою провокацією, організованою Росією.


 

 

У Львові сталася велика пожежа у одному з відділень "Сбербанку Росії". Пожежа охопила офіс на вулиці Франка, поблизу Стрийського ринку.


 

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман планує звернутися до президента Петра Порошенка з проханням організувати круглий стіл задля напрацювання шляхів виходу з політичної кризи.


 

Украинка Элина Свитолина улучшила свои позиции в рейтинге WTA после успешного выступления на супертурнире в ОАЭ. Первая ракетка Украины поднялась на три строчки.


 

В Киеве на Майдане Независимости работники коммунальных служб вывозят мусор и разбирают "баррикады".


 

У Гонтаревой назвали 3 банка, на которых держится банковская система Украины, среди системно важных был признан ПриватБанк (Днепропетровск) и государственные Ощадбанк и Укрэксимбанк (оба Киев).


 

 

21 лютого завершився фінал Національного відбору пісенного конкурсу "Євробачення-2016". Україну на Євробаченні-2016 представлятиме Джамала з піснею "1944".


 

Загалом за ніч зафіксовано 44 рази обстріли укріплень ЗСУ із застосуванням мінометів, грантометів і стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.


 

Глава МИД Ирана Мухаммад Джавад Зариф заявил украинскому послу в Тегеране Сергею Бурдиляку, что надеется на укрепление экономических отношений двух стран.