Чт, 2024-03-28, 13:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Російська військова база у Соновбер Джиблі (Сирія), котра знаходиться за 15 кілометрів від Латакії, була атакована за допомогою авта з вибухівкою.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2016-02-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Донецький "Шахтар" у четвер 25 лютого обіграв на виїзді з рахунком 3:0 німецький "Шальке" в матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи.


 

 

Колишній заступник міністра фінансів України Ігор Уманський вважає, що проведена торік реструктуризація державного боргу не була успішним проектом.


 

Спад промислового виробництва в Україні у січні 2016 року порівняно з січнем 2015 року сповільнився до 1,7% із 2,1%, зафіксованих місяцем раніше (грудень 2015 року до грудня 2014 року).


 

Футболісти донецького "Шахтаря" проведуть у четвер, 25 лютого, матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА, в якому команда Мірчі Луческу на "Арені АуфШальке" в Гельзенкірхені зіграє з німецьким клубом "Шальке-04".


 

Половина населення України вважає, що країна виграє від приєднання до Європейського Союзу. Про це свідчать результати соціологічного дослідження, проведеного Фондом "Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва.


 

 

Українські тенісисти Олександр Долгополов і Ілля Марченко вийшли у чвертьфінал турніру ATP-500 в Акапулько (Мексика).


 

 

Співробітники Приморського відділу поліції Одеси припинили злочинну діяльність групи кіберзлочинців, яка ошукала більш як півсотні громадян на 700 тисяч гривень.


 

У Києві у середу, 24 лютого, на НСК "Олімпійський" завершився перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між місцевим "Динамо" й англійським "Манчестер Сіті". "Динамівці" відкрили рік поразкою.


 

 

Сили АТО поблизу Зайцевого захопили та вилучили велику кількість озброєння терористів. Про це прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.