Пт, 2024-04-19, 23:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман разом з лідерами фракцій, головами комітетів, народними депутатами України та працівниками апарату парламенту прибули з візитом до Королівства Бельгія і Королівства Нідерланди.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-02-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк вважає уряд легітимним і хоче покласти край політичній невизначеності. Про це він повідомив в традиційному монолозі "10 хвилин з прем'єр-міністром".


 

Президент Петро Порошенко заявляє, що все робив і буде робити для деокупації Криму. Про це він написав у Фейсбуці. Крим - це Україна. Все робив і робитиму для деокупації півострова"


 

Впродовж минулої доби в зоні АТО загиблих серед українських військових немає, поранень зазнав один боєць. Про це сьогодні, 28 лютого, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


летние шины в Виннице

 

Чтобы поездки на автомобиле были безопасные, необходимо своевременно менять резину. Это надо уже выполнять при среднесуточной температуре 5-7 градусов.


 

 

Премьер-министр Великобритании Дэвид Кемерон считает агрессию России в Украине одной из угроз, с которыми столкнулась Великобритания.


 

 

Украинские банки в 2015 году получили 181 млн гривен убытков от мошеннических операций с платежными картами, что вдвое превышает показатели 2014 года.


 

 

Украинка Анна Ризатдинова стала бронзовым призером первого этапа Кубка мира по художественной гимнастике, который проходит в Эспоо (Финляндия).


 

Ніч в зоні проведення АТО була неспокійною. З 18-ї години російські найманці активно обстрілювали укріплення ЗСУ. Про це сьогодні, 28 лютого, повідомляє прес-центр штабу АТО.


Berghoff

 

В чем секрет приготовления идеального завтрака, обеда или ужина? В первую очередь в умении вкусно готовить и удачном выборе качественных ингредиентов для любимых блюд.