Пт, 2024-03-29, 02:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Вартість квитків на фірмовий поїзд 1-го класу №106/105 "Чорноморець" сполученням Одеса - Київ у зв'язку з численними зверненнями громадськості буде знижено з 27 березня через зміну категорійності потяга на "нічний швидкий".

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-03-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Державна фіскальна служба констатує несплату понад 1 млрд гривень податків оператором мобільного зв'язку компанією "Київстар".


 

Українська жіноча збірна здобула перше командне місце на чемпіонаті Європи з боротьби. Про це в суботу, 12 березня, повідомляє прес-служба НОК України на сторінці в соцмережі Facebook.


 

 

На кордоні Рівненської та Волинської областей біля села Кухітська Воля одночасно сотні, якщо не тисячі людей нелегально видобувають бурштин.


 

Украинка Надежда Белкина завоевала золотую медаль в спринтерской гонке Кубка IBU, проходившая в итальянском городке Мартелле. Это дебютный подиум 25-летней биатлонистки.


 

На мероприятии по случаю 17-ой годовщины вступления Польши в НАТО министр обороны отметил, что в июле "раз и навсегда изменится характер присутствия Польши в альянсе".


 

 

Система судів в Україні, яка на сьогодні є найскладнішою в Європі, після реформування матиме 3 рівні. Про це заявив міністр юстиції України Павло Петренко.


 

За минулу добу кількість обстрілів бойовиками позицій сил АТО по всій лінії розмежування різко збільшилася. Про це сьогодні зранку, 12 березня, прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

 


 

У Львові у п'ятницю 11 березня завершилася сьома партія матчу за звання чемпіона світу з шахів, в якому українка Марія Музичук зіграла внічию з Хоу Іфань з Китаю, повідомляє офіційний сайт змагань.