Пт, 2024-03-29, 11:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Днепропетровский «Днепр» одержал убедительную победу над донецким «Шахтером» в матче 18-го тура украинской Премьер-лиги, выиграв на домашнем поле со счетом 4:1.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-03-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Польська компанія Green Factory Holding планує орендувати 500 га землі у Закарпатській області для вирощування овочів.


 

 

Українець Олександр Усик зайняв п'яту сходинку в рейтингу кращих боксерів за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) в першій ваговій категорії.


 

Держкіно внесло новий проект українського режисера і актора Ахтема Сейтаблаєва "Кіборги" до переліку кінопроектів, які претендують на включення до програми виробництва та розповсюдження національних фільмів на 2016/17 роки.


 

У місті Сміла Черкаської області під час святкування Масляної на центральній площі міста 12 березня було встановлено національний рекорд України в категорії "Наймасовіша дегустація".


 

 

Близько ста людей зібралися у неділю, 13 березня, у Києві, на майданчику біля прохідної Подільського трамвайного депо, щоб вшанувати жертв Куренівської трагедії.


 

 

Впродовж минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції загиблих серед українських військових немає, семеро зазнали поранень.


 

Ещё несколько лет назад самым оптимальным вариантом защиты жилого помещения от незаконного проникновения считались такие конструкции на окна, как решетки.


 

 

Державна фіскальна служба відшкодувала 16 млрд гривень ПДВ з початку року. Про це йдеться в повідомленні служби.


 

Перша "ракетка" України Еліна Світоліна вийшла до третього кола престижного турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) серії Premier Mandatory - BNP Paribas Open в Індіан-Веллс (США) з призовим фондом 6,844 мільйона доларів.


 

Президент України Петро Порошенко застосував право вето до Закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей подання посадовими особами декларацій.