Пт, 2024-03-29, 14:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Міністерство економічного розвитку і торгівлі прогнозує, що в 2016 році середньорічний курс долара становитиме 26,9 гривні за долар.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-03-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

У Кривому Розі відбулося відкриття пам'ятника українським бійцям, які загинули під час бойових дій на Донбасі, що тривають з квітня 2014 року.


 

 

В Україні до 1 липня ЖЕКи позбавляться своїх функцій. Українцям пропонують самостійно вибрати форму управління своїм будинком.
 


 

Год назад в оборот была введена банкнота номиналом 100 гривен с усиленным уровнем безопасности.


 

 

Українська тенісистка Катерина Бондаренко номінована на премію Heart Award за виступ у зональному турнірі 1-ї групи Євро-Африканської зони Кубка Федерації в Ейлаті.


 

 

Помер голова Спілки театральних діячів України, режисер театру і кіно, народний артист України Лесь Танюк.


 

В архівних документах є інформація, чому будівництво керченського мосту в Крим неможливе. Про це заявив представник України у політичній підгрупі тристоронньої контактної групи Роман Безсмертний.


 

Сотрудники Службы безопасности Украины провели на Луганщине многоходовую операцию, благодаря которой разоблачили разветвленную агентурную сеть "МГБ ЛНР".


 

Бойовики незаконних терористичних формувань продовжують порушувати умови перемир’я та вести вогонь по позиціях сил АТО. Про це сьогодні, 19 березня, повідомляє прес-центр штабу АТО.