Чт, 2024-04-25, 15:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Секретар РНБО України Олександр Турчинов повідомив, що рішення про чергову хвилю мобілізації буде ухвалено у березні, але у разі достатньої кількості контрактників терміни можуть бути перенесені.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-03-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У київському кінотеатрі "Україна" відбулася презентація саги "Кримські історії" режисера Нарімана Алієва.


 

У Митрополичому будинку на території Національного заповідника "Софія Київська" у п'ятницю 4 березня відбудеться презентація Відкритого православного університету Святої Софії.


 

Верховна Рада України і Європарламент підписали адміністративну угоду про співпрацю. Церемонія підписання відбулася у середу, 2 березня, в рамках "Тижня України" у законодавчому органі ЄС.


 

За минулу добу в зоні проведення АТО загинули троє українських військовослужбовців, ще 14 зазнали поранень. Про це на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Глава парламентського комітету з безпеки і національної оборони, один з лідерів "Народного фронту" Сергій Пашинський заявив, що Арсеній Яценюк розглядав кілька сценаріїв щодо подальшого перебування у кріслі прем'єра.


 

Міністерство фінансів України вперше за роки незалежності нашої країни починає комплексну системну перевірку (верифікацію) одержувачів соціальних виплат, повідомила у вівторок 1 березня міністр фінансів України Наталія Яресько.


 

2 березня, як очікується, Європейський союз продовжить санкції проти колишнього президента України Віктора Януковича і 15 людей з його найближчого оточення, які закінчуються 6 березня.


 

 

Спікер Верховної Ради Володимир Гройсман 2 березня представив у Брюсселі дорожню карту реформ українського парламенту.


 

Бойовики не припиняють обстрілів позицій ЗСУ. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook. За минулу добу зафіксовано 47 обстрілів: на Донецькому напрямку - 29 обстрілів, на Маріупольському - 15 і 3 - на Луганському.