Чт, 2024-03-28, 11:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення ухвалила рішення про доповнення Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-03-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Уряд Франції не має наміру скасовувати європейський чемпіонат з футболу Євро-2016 та одну з найпрестижніших у світі велогонок "Тур де Франс" через високий ступінь терористичної загрози.


 

 

У Києві відбулася церемонія прощання з громадським діячем, письменником, режисером Лесем Танюком.
 


 

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив про зростання економіки, але поскаржився на політичну нестабільність. Про це він сказав на початку засідання уряду сьогодні, 23 березня.


 

На Рівненщині викрито підполковника СБУ та керівника районного відділу Державної прикордонної служби, які систематично одержували хабарі за "кришування" незаконного видобутку бурштину.


 

Директорка заповідника "Софія Київська" Неля Куковальська повідомила, що в даний час ведуться переговори про повернення передбачуваного праху святого Ярослава Мудрого із США.


 

 

49 народних депутатів просять КС розглянути конституційність змін до закону про вибори нардепів, який запроваджує "партійну диктатуру".


 

 

Мер Роттердама (Нідерланди) Ахмед Абуталеб запевнив, що голосуватиме на референдумі "за" ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною і ЄС.


 

 

Голова Адміністрації президента Борис Ложкін повідомив, що ще немає домовленості щодо формування нового уряду.


 

З другої половини дня 22 березня бойовики активізувались по всій лінії розмежування та 44 рази обстріляли позиції ЗСУ. Про це сьогодні зранку 23 березня повідомляє у Facebook прес-центр штабу АТО.