Чт, 2024-03-28, 17:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

клей

 

Мы оцениваем сначала одежду, потом все равно обращаем внимание на обувь человека. Как-то меняется отношение к нему, если обувь неухоженная. Настоящий мастер приобретает материалы в интернет-магазине.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2016-03-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Делегати з'їзду партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" у п'ятницю, 25 березня, підтримали резолюцію щодо шляхів подолання урядової кризи.


 

Російські військовослужбовці продовжують розкрадати обладнання на промислових об'єктах на тимчасово окупованій території Донбасу, інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони України.


 

Колишнього голову Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва оголошено в розшук. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.


 

За добу в зоні проведення АТО загиблих серед українських військовослужбовців немає, проте шестеро бійців зазнали поранень. Про це на брифінгу повідомив прес-секретар адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Адвоката російського ГРушника Олександра Александрова Юрія Грабовського знайдено вбитим. Про це сьогодні, 25 березня, йдеться в повідомленні прес-служби Національної асоціації адвокатів України (НААУ).


 

 

Уряд Ізраїлю вирішив поновити припинений у січні поточного року імпорт українських яєць, оскільки підозри в зараженості української продукції сальмонелою не підтвердилися.


 

 

Кабінет Міністрів пропонує Верховній Раді скасувати заборону на експорт необробленої деревини та врегулювати цей ринок шляхом введення її продажу через аукціони.


 

 

На стадіоні "Чорноморець" в Одесі 24 березня відбувся перший у нинішньому році матч національної збірної України, в якій вона перемогла команду Кіпру – 1:0.


 

Помер Анатолій Авдієвський, який 50 років працював на посаді головного диригента та художнього керівника Національного заслуженого академічного народного хору України ім. Верьовки.


 

У зоні проведення антитерористичної операції на сході України за минулу добу ніхто з українських військовослужбовців не загинув, шістьох поранило, повідомив спікер адміністрації президента з питань АТО Андрій Мотузяник.