Вт, 2024-04-16, 20:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

За рівнем загальної освіченості громадян Україна займає третє місце в світі. Відповідний індекс економіки знань складає Світовий банк.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-03-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Паломники, які хочуть приїхати до Польщі в липні на Всесвітні дні молоді, будуть звільнені від візових оплат, а їхні подання на візу будуть в консульствах мати пріоритетний характер.


 

 

Ситуація на передовій залишається складною і характеризується як така, що має тенденції до загострення, йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 6 ранку 27 березня.


 

27 марта 2016 года на территории Украины преимущестаенно без осадков,  только в восточном регионе и местами в западном ожидаются небольшие дожди, температура днем от +3 до +11.


 

 

В ходе выборов в Кривом Роге наблюдатели гражданской сети ОПОРА зафиксировали организованный подвоз избирателей на 4 участках.


 

Трамп зазначив, що здивований: Штати залучені до вирішення проблем із загостренням російської агресії в Україні більше, ніж європейські країни, що межують з нею чи розташовані неподалік.


 

Народный депутат Ирина Геращенко заявила, что не поддерживает решение партийного съезда о лишении депутатства Николая Томенко и Егора Фирсова и не будет за это голосовать