Сб, 2024-04-20, 03:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Радикальная партия Олега Ляшко исключила из избирательных списков партии девять кандидатов в нардепы. За такое решение проголосовали члены партии на съезде в Киеве, который состоялся 3 марта 2016 года.

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-03-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Украинская летчица Надежда Савченко, которую судят в Ростовской области по делу о гибели российских журналистов на Донбассе, не смогла выступить в четверг, 3 марта, с последним словом, в связи с чем объявила сухую голодовку.


 

Национальный банк Украины (НБУ) продолжает постепенную либерализацию административных ограничений на валютном рынке, сообщила глава центробанка Валерия Гонтарева на пресс-конференции в четверг, 3 марта.


 

Український кінорежисер Олег Сенцов став лауреатом Шевченківської премії. Про це президент України Петро Порошенко заявив під час свого виступу на церемонії вручення Національної премії України імені Тараса Шевченка 2016 року сьогодні, 3 березня, у Києві.


 

Колишній представник України при Організації Об'єднаних Націй Юрій Сергеєв 2 березня починає читати лекції в Єльському університеті (США). Про це Сергеєв повідомив у Twitter.


 

 

Україна виплатила перший процентний дохід за випущеними у рамках боргової операції єврооблігаціями, повідомили обізнані джерела в середу.


 

Угоду про зону вільної торгівлі (ЗВТ) з Туреччиною необхідно підписати вже цього року, поставив завдання прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк на щотижневому засіданні уряду в середу, 2 березня 2016 року.


 

"Вже сьогодні можна прогнозувати жорстку обструкцію з боку організацій корінних народів офіційних представників Росії на найближчому засіданні постійного форуму ООН з питань корінних народів", - повідомив Чубаров.


 

Кабінет міністрів України на засіданні в середу схвалив стратегію подолання бідності, яка передбачає скорочення рівня бідності в країні до 2020 року майже удвічі - до 15%.


 

Бойовики не припиняють обстріли позицій українських військових, нехтуючи будь-якими домовленостями щодо деескалації конфлікту на Донбасі, йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину.