Ср, 2024-04-17, 00:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

В Одессе впервые после трагедии 2 мая 2014 года прошел марш ультрас, футбольных болельщиков и патриотических организаций. Протестующие выразили поддержку украинским военным на востоке страны.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2016-03-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

Эйфелева башня в Париже, Франция


За три года до проведения Всемирной выставки 1889 года в Париже, во Франции состоялся конкурс на лучшее сооружение, демонстрирующее инженерные и технологические достижения страны.


 

У Львові завершилася третя партія матчу за світову шахову корону, в якій українка Марія Музичук зіграла внічию з Хоу Іфань з Китаю. Українка в цій партії грала білими фігурами.


 

 

Українці в соціальних мережах закликають 6 березня вийти на Майдан з вимогою звільнити незаконно заарештовану в Росії українську льотчицю і нардепа Надію Савченко.


 

Російські терористичні формування за минулу добу 52 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Найбільше, 37 обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку, 10 на Маріупольському і 5 на Луганському.


 

Російський омбудсмен Елла Памфілова пообіцяла, що її представники завтра, 6 березня, відвідають у СІЗО українську льотчицю Надію Савченко, яка з 4 березня оголосила сухе голодування.


 

 

Украина выиграла золото и серебро на чемпионате мира по стрельбе из лука, который проходил в Анкаре.