Чт, 2024-04-18, 08:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Держслужбовцям Донеччини від середи, 9 березня 2016 року, заборонять перетинати лінію розмежування, оскільки проросійські бойовики "полюють" на держслужбовців.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2016-03-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Учасники акції "Свободу Надії" на підтримку незаконно утримуваної в Росії української льотчиці Надії Савченко зібралися в Києві біля будівлі Міністерства оборони України і вирушили колоною до посольства РФ.


 

 

Уроженка Севастополя Мария Ветрова, покинувшая Крым после аннексии, записала новую песню, которую посвятила своему родному городу.


 

 

Обстріли проросійськими найманцями позицій ЗСУ не припиняються. За минулу добу зафіксовано 54 обстріли, з них 41 на Донецькому та 13 на Маріупольському напрямках.


 

 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк привітав українських жінок із 8 Березня. Текст привітання оприлюднено на Урядовому порталі.


 

Українській стороні вдалося домогтися дозволу від влади Російської Федерації про допуск групи українських лікарів в СІЗО, де утримується нардеп Надія Савченко, яка оголосила сухе голодування.


 

Євросоюз вимагає від путінського режиму негайного звільнення Надії Савченко. У разі продовження свавілля з боку Кремля в Європарламенті вимагають введення подальших політичних та економічних санкцій проти Росії.