Сб, 2024-04-20, 16:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції не загинув жоден український військовослужбовець. Про це повідомив на брифінгу речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-03-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк вбачає три варіанти виходу з політичної кризи в Україні. Про це глава уряду заявив журналістам по завершенні урочистих заходів зі вшанування 202-річчя з дня народження Тараса Шевченка в середу, 9 березня.


 

Популярный сайт для поиска работы rabota.ua опубликовал список самых необычных вакансий, которые в марте предложили украинцам соискатели из других стран.


 

Відразу трьома нагородами поповнилась скарбничка збірної України в перший день чемпіонату Європи-2016 з вільної, жіночої та греко-римської боротьби, який проходить у Ризі (Латвія).


 

 

Мова йде про відносини з компанією "Ельбрус" за часів Януковича. Державна фіскальна служба звинуватила "Київстар" у несплаті податків.


 

 

Співачка Джамала у листі висловила слова підтримки Надії Савченко. Текст листа співачка опублікувала на своїй сторінці в Facebook.


 

Національне антикорупційне бюро розслідує близько 20 справ, пов’язаних із корупцією у виконавчій гілці влади. Про це повідомив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.


 

 

Львівський активіст Святослав Літинський подав до суду на Апарат Верховної Ради через відмову в перекладі державною мовою виступу депутата.


загранпаспорт

 

Условия работы издательского предприятия "Украина" требуют повышения цен на их услуги. Об этом руководство комбината попросило до составления договора со службой миграции.


 

 

Під час виступу в суді 9 березня у Савченко піднялася температура до 38 градусів та почалася лихоманка.


 

Протягом минулої доби російські найманці продовжили обстріли позицій ЗСУ, зафіксовано 43 обстріли, з них 37 на Донецькому напрямку та 5 - на Маріупольському. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.