Чт, 2024-03-28, 18:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Копачі бурштину на Рівненщині перекрили дорогу групі правоохоронців, яким довелося прориватися фактично з боєм.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2016-04-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

"Президент і керівництво АП провели низку зустрічей з позафракційними мажоритарниками, пропонуючи їм вступити до фракцій БПП і "Народний фронт".


мультфильм

 

Для киномана самое лучшее развлечение - просмотр фильмов, для детей - просмотр мультфильмом. Современные мультипликационные фильмы имеют достаточно широкую аудиторию.


 

 

Працівники Департаменту захисту економіки (ДЗЕ) Національної поліції спільно з патрульною поліцією Києва та представниками Генеральної прокуратури припинили діяльність елітного казино.


 

 

Дніпропетровський "Дніпро" було дискваліфіковано на один сезон в рамках європейських футбольних турнірів. Про це у четвер 31 березня йдеться на офіційному сайті УЄФА.


 

 

Харківське видавництво "Фоліо" готує до Книжкового Арсеналу книжку, де будуть зібрані поезії Андрія Скрябіна Кузьменка.
 


 

 

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман зазначає, що перемовини про створення коаліції між "Блоком Петра Порошенка", "Народним фронтом" та "Батьківщиною" тривають.


 

 

За минулу добу кількість обстрілів бойовиками по силах АТО зросла до 77 разів. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.