Сб, 2024-04-20, 15:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Президент Петро Порошенко поставив фракції "Блоку Петра Порошенка" у Верховній Раді крайній термін до 18:00 сьогоднішнього дня і пригрозив перевиборами.

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-04-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Верховна Рада України скасувала кінцеву дату дії мораторію на виплату частини державного боргу, встановлену чинним законодавством.


 

 

Оркестр Національної гвардії України виконав пісню "Експонат" ("народна" назва - "На лабутенах, нах") - хіт російської групи "Ленінград".


 

 

Українська футбольна Прем'єр-ліга оголосила конкурс на створення офіційного бренду організації, повідомляє офіційний сайт УПЛ.


 

 

З 11 травня до 6 вересня станція метро "Вокзальна" у Києві не прийматиме пасажирів у ранкові та вечірні "пікові години" у зв’язку з плановим капітальним ремонтом ескалаторів.


 

 

У Європейській комісії визнали, що Болгарія і Румунія виконали всі вимоги для приєднання до Шенгенського безвізового простору.


 

Україна провела перші промислові поставки молочної продукції в ЄС, які здійснила група компаній "Молочний альянс" за замовленням компанії "Український торговий будинок "Надія" з міста Варна (Болгарія).


 

Глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров на конференції "Масові порушення прав людини в окупованому Криму" у Вільнюсі закликав світових лідерів об'єднатися проти викликів Росії.


 

Практично всі позиції щодо формування Кабінету міністрів України узгоджено. Про це на своїй сторінці у Twitter написав прес-секретар голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана Дмитро Столярчук.


 

 

За добу, що минула, російські терористичні угруповання 79 разів вели вогонь по позиціях українських захисників уздовж всієї лінії розмежування.