Пт, 2024-04-19, 04:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Шкіряна куртка, в якій Арнольд Шварценеггер знявся у фільмі "Термінатор. Війна машин" виставлена ​​на огляд в холі харківського готелю "Premier Palace" в центрі міста.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2016-04-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Міністр з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб (ВПО) Вадим Черниш вважає, що держава не повинна припиняти виплати пенсій і соцдопомогу населенню Донбасу.


 

 

Лідери чемпіонату України з футболу серед клубів Прем'єр-ліги - київські динамівці в суботньому поєдинку 22-го туру 16 квітня обіграли в Ужгороді "Говерлу" - 2:0.


 

Новий Кабінет міністрів відкличе 178 законопроектів. Про це в п'ятницю, 15 квітня, заявив перший віце-прем'єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів після зустрічі міністрів з президентом України Петром Порошенком.


 

Новий український уряд мусить неухильно виконувати програму Міжнародного валютного фонду. На цьому наголосила у Вашингтоні тепер уже колишній міністр фінансів України Наталія Яресько.


 

Донецький "Шахтар" зіграє з іспанською "Севільєю" в півфіналі Ліги Європи УЄФА. Такі результати жеребкування, яке відбулося в п'ятницю, 15 квітня, в швейцарському Ньйоні.


 

 

Підприємці вийшли на акцію протесту проти сваволі місцевих корупціонерів і тотального розгрому соціальної сфери.


 

Українець Олександр Пелешенко завоював "золото" чемпіонату Європи-2016 з важкої атлетики, який проходить у Фьйорді (Норвегія).