Пт, 2024-03-29, 07:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на сході України вісім українських військовослужбовців отримали поранення, загиблих немає, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-04-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

железные ворота

 

Когда-то, ворота из железа, считались настоящей роскошью. Только богатый человек, мог позволить себе их иметь. А теперь, и в селах можно увидеть прекрасные изделия, сделанные из металла.


 

Голова Верховної Ради Андрій Парубій закликає Міністерство закордонних справ ініціювати засідання Ради Безпеки ООН через заборону Меджлісу Росією, яка анексувала Крим.


 

 

Україна розраховує завершити переговори з ключовим кредитором країни Міжнародним валютним фондом щодо другого перегляду програми реформ, затвердженої в березні 2015 року.


 

 

Зокрема зміни повинні стосуватися "сфер регулювання бізнесу, пов'язаного з офшорними компаніями та створення умов та мотивації для легалізації бізнесу і справедливої плати податків".


 

 

Видача атестатів випускниками 9 та 11 класів мало не зірвалася через проблеми з електронною базою Міносвіти.


.

 

За минулу добу бойовики здійснили 46 обстрілів позицій українських воїнів. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.