Пт, 2024-04-19, 08:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Українській громаді у Бельгії вдалося заблокувати проведення російського пропагандистського заходу, спрямованого на дискредитацію України.

Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2016-04-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Міністерство інфраструктури очікує, що угоду про спільний авіаційний простір ("відкрите небо") між Україною і Європейським Союзом може бути підписано в липні 2016 року, повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян.


 

Нацбанк України постановою №276 забезпечив застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) стосовно осіб, причетних до протиправних дій щодо Надії Савченко, Олега Сенцова та Олександра Кольченка.


 

Голова Верховної Ради Андрій Парубій закликав народних депутатів протягом наступних двох тижнів переглянути підготовлений законопроект про внесення змін до регламенту парламенту для поліпшення його роботи.


 

 

Президент України Петро Порошенко очікує, що найближчим часом буде ухвалено рішення щодо створення та розгортання на частині Донбасу збройної поліцейської місії ОБСЄ.


 

Для электронных сигарет аккумулятор 18 650 и не только можно приобрести на сайте. Компания Joytech использует новейшие технологии.


 

 

Видобуток кам'яного вугілля в Україні в березні 2016 року порівняно з відповідним періодом 2015 року збільшився на 24,3% і склав 2,5 млн тонн.


 

 

Верховна Рада України тимчасово, строком на 3 роки, встановила рівень експортного мита на відходи та брухт чорних металів в 30 євро за 1 тонну.


 

 

Професійний клуб "Українські отамани" поступається англійській команді "Британські левові серця" після першого дня чвертьфінальної матчевої зустрічі шостого сезону Всесвітньої серії боксу (WSB).


 

 

Українська сторона направила до Мін'юсту РФ запит про видачу народного депутата України, льотчиці Надії Савченко, проте можливі й інші механізми її повернення на батьківщину.


 

 

За добу, що минула, російськими найманцями здійснено 30 обстрілів українських захисників, 7 з яких - із забороненої Мінськими домовленостями зброї.