Пт, 2024-04-19, 11:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Новий "адвокат за призначенням", нав'язаний Миколі Карпюку головуючим суддею на процесі в Грозному, відмовився увійти в справу. Про це сказав адвокат Карпюка Докка Іцлаєв.

Останні Новини російської федерації | Новини європейської України| Додано: 2016-04-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

США требуют от Германии большего участия в сдерживании России в Европе. Вашингтон, в частности, настаивает на существенном участии Бундесвера в запланированном размещении ротационных подразделений НАТО на восточных границах альянса.


 

 

Більше 110 заручників перебувають на окупованих територіях Донецької та Луганської областей і ще 12 незаконно утримуються на території Російської Федерації.


 

 

Україна підписала угоду в рамках рамкової конвенції ООН про зміну клімату, що регулює заходи щодо зниження вуглекислого газу в атмосфері з 2020 року.


 

 

Ситуація на сході України продовжує залишатися напруженою. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Фейсбук.


 

Печерський районний суд Києва надав Генеральній прокуратурі доступ до особистих справах керівництва і кількох співробітників банку "Надра" для розслідування за підозрою в навмисному доведенні фінустанови до категорії неплатоспроможних.