Пт, 2024-03-29, 13:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Запланований на 19 травня 2016 року саміт Україна-ЄС за домовленістю сторін було перенесено на вересень місяць, проте точна дата ще буде уточнюватися на зустрічі високого рівня в Брюсселі.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-04-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Пока жители Украины радуются ранней весне и теплым денькам, жители Германии и Австрии разгребают снежные завалы у себя во дворе.


 

Кабінет міністрів України має намір із 1 травня підвищити соціальні стандарти на 10%, замість раніше запланованих 6%, а також скасувати оподаткування пенсій, повідомив, відкриваючи засідання уряду, прем`єр-міністр України Володимир Гройсман.


 

 

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман звернеться до НАБУ щодо проведення перевірки стосовно заступника міністра екології Віктора Канцурака. Про це він заявив під час засідання уряду.


зимова резина

 

На запитання, коли краще купувати шиповані шини, деякі відповідають відомим прислів'ям, в якому мовиться, що сани потрібно готувати влітку. Однак в нашому випадку дане прислів'я зовсім недоречне.


 

 

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін в рамках свого візиту до Китаю виступив у Китайському інституті міжнародних досліджень при МЗС КНР.


шины Матадор

 

Практически у каждого владельца автомобиля должно быть два комплекта резины, а именно летняя и зимняя шина. Однако как же выбрать хорошую и качественную резину для своего авто.


 

 

Офіційні рішення засідання були направлені в клуби, вони мають десятиденний строк для подачі апеляції, інформує прес-служба ФФУ.


 

 

26 квітня київський гурт Gapochka презентував новий максі-сингл "Лілії", до якого увійшли дві композиції.


 

 

У 1991 році Держпроматомнагляд на основі сценарію версії-1986 представив "альтернативну" версію-1991. Вона покладала головну провину на так звані "конструкційні недоліки реактора".


 

Прем'єр-міністр Володимир Гройcман зустрівся із заступником Державного секретаря США з питань Європи та Євразії Вікторією Нуланд. Про це написав у Twitter прес-секретар голови уряду Дмитро Столярчук.


 

 

За минулу добу бойовики понад 30 разів обстріляли позиції сил АТО уздовж всієї лінії розмежування сторін. Про це сьогодні зранку 27 квітня прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.