Чт, 2024-04-25, 15:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Кабінет Міністрів України схвалив дві постанови про зняття санкцій з Ірану, повідомив голова МЗС України Павло Клімкін.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-04-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Співробітники медіахолдингу "Вести Україна" не можуть зняти кошти з зарплатних карток після визнання банку "Юнісон" неплатоспроможним.


 

За підсумками спортивного квітня Національний олімпійський комітет України визнав кращою спортсменкою місяця в нашій країні чемпіонку Європи з важкої атлетики Ірину Деху.


 

 

Туку було призначено заступником міністра з питань тимчасово окупованих територій. Таке рішення сьогодні на позачерговому засіданні Кабміну зачитав прем'єр-міністр Володимир Гройсман.


 

 

Найпопулярнішим офіційним святом серед українців є Великдень. Про це свідчать передані результати опитування громадської думки, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології.


 

 

Послом Республіки Польща в Україні буде директор Фонду польсько-української співпраці PAUCI Ян Пєкло, який не пов’язаний з правлячою партією PiS.


 

 

"Укргазвидобування" відкрило нафтове родовище в Шевченківському районі Харківської області, попередні запаси якого оцінюються в 290 тисяч тонн умовного палива.


 

 

Фільм "Корінні народи", підготовлений групою громадських активістів з Криму, був представлений у Києві в Українському кризовому медіа-центрі перед початком роботи круглого столу.


 

 

"Зі сторони тимчасово окупованого Донецька та його околиць бойовики з мінометів калібрів 120 мм та 82 мм, а також автоматичних станкових гранатометів вели вогонь по наших опорних пунктах.


 

Донецький "Шахтар" не зміг обіграти іспанську "Севілью" в домашньому півфінальному матчі Ліги Європи. За підсумками зустрічі, яка відбулася 28 квітня, була зафіксована результативна нічия – 2:2.