Сб, 2024-04-20, 00:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Сьогодні 3 квітня на Майдані Незалежності в Києві пройшла церемонія прощання із загиблим військовослужбовцем Дмитром Годзенком.
 

Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2016-04-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Впродовж минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції загиблих та поранених серед українських військових немає.


 

 

Партія "Об'єднання "Самопоміч" ухвалила рішення про виключення з членів партії голови Криворізького відділення Юрія Милобога. Про це йдеться в заяві партії.


 

 

У Песаро (Італія) завершилися змагання етапу Кубка світу з художньої гімнастики, де українка Ганна Різатдінова здобула дві золоті медалі у вправах з м'ячем і стрічкою.


 

 

Співробітники Служби безпеки України блокували у районі проведення антитерористичної операції виплату пенсій бойовикам незаконних збройних формувань ДНР/ЛНР.


 

 

В зоні бойових дій ситуація залишається нестабільною. Протягом минулої доби незаконні збройні формування здійснили по позиціях сил АТО 25 обстрілів.


 

 

Угода про стабілізацію та асоціацію між Європейським Союзом та Косовом набуває чинності. Про це йдеться в повідомленні Європейської Комісії.


 

Кабінет Міністрів проводить з Міжнародним валютним фондом (МВФ) переговори про те, щоб не проводити підвищення тарифів на газ для населення з 1 квітня, як того вимагає меморандум про економічну та фінансову політику.