Пт, 2024-04-19, 17:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк ініціює накладення заборони на закупівлю нафтопродуктів у Російській Федерації.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-04-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Державна служба з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів офіційно розпочала роботу. Про це у середу 6 квітня повідомила прес-служба Міністерства аграрної політики і продовольства.


 

 

Виставка присвячена 80-літтю початку виставкової діяльності народного художника України, лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка Марії Примаченко.


 

24-метровий мурал "Лабіринт", який нещодавно з'явився на стіні одного з готелів у Шевченківському районі столиці, увійшов до топ-10 найпопулярніших стріт-арт-об'єктів світу в березні за версією журналу StreetАrtNews.


 

У Криму зниклими вважаються 22 людини, більшість з яких кримські татари. Про це на своїй сторінці в Facebook 6 квітня 2016 року повідомив уповноважений президента у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв.


 

Вот живешь себе, живешь, на работу ходишь, вроде сил на все хватает. А в какой-то момент, бац, и понимаешь, что всё, приплыли. Силы закончились. Ничего не хочется, энергия на нуле.


 

6 квітня у Нідерландах проходить референдум щодо Угоди про асоціацію України з Європейським Союзом. За даними 4 найбільших муніципалітетів явка на референдумі в Нідерландах щодо Угоди про асоціацію між Україною та ЄС становить 7%.


 

Президент України Петро Порошенко заявляє, що очікує від саміту "Великої сімки" (G7), який відбудеться в Японії 26-27 травня, сильного сигналу на підтримку України. Про це глава держави сказав під час виступу у Національному прес-клубі Японії.


 

У Європейському парламенті на конференції 5 квітня представили звіти "Російські воєнні злочини на сході України" і "28 заручників Кремля". Розповісти про ситуацію на Донбасі до Брюсселя приїхали не лише правозахисники, а й постраждалі


 

 

Народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Ірина Луценко сподівається, що наступного тижня процес переформатування коаліції завершиться.


 

Російсько-терористичні угрупування протягом минулої доби здійснили 76 обстрілів, при цьому ворог 23 рази застосовував заборонені Мінськими домовленостями міномети калібрів 120 мм та 82 мм.