Пт, 2024-03-29, 12:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Футболісти донецького "Шахтаря" проведуть сьогодні 7 квітня перший поєдинок 1/4 фіналу Ліги Європи УЄФА, в якому команда Мірчі Луческу на виїзді зіграє з португальською "Брагою".

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-04-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У Херсонській області на адмінкордоні з анексованим Кримом триває створення батальйону кримських татар. Національний лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв заявив, що це дозволить посилити українську присутність в області.


 

 

Коаліція, яка формується на базі БПП та "Народного фронту", вже нараховує близько 230 депутатів. Про це заявив новоспечений депутат від БПП Олександр Бригинець.


 

Президент Європейської ради Дональд Туск заявляє, що незважаючи на референдум у Нідерландах, Угода про асоціацію між Україною та Європейським Союзом і далі застосовуватиметься на тимчасовій основі.


 

 

Якщо протягом місяця для банку "Хрещатик" не знайдеться інвестор, то його ліквідують. Про це під час брифінгу поінформував перший заступник голови КМДА.


 

З 1 травня в Україні заплановано перший в цьому році етап підвищення соціальних стандартів (прожиткового мінімуму, мінімальної заробітної плати, мінімальної пенсії) на близько 6%. Про це заявив у середу, 6 квітня, на засіданні уряду прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.


 

 

Міністерство освіти і науки України ухвалило рішення про поділ стипендій на академічні та соціальні. Про це у Facebook написала перший заступник міністра освіти Інна Совсун.


 

Президент України Петро Порошенко заявив, що референдум у Нідерландах щодо Угоди про асоціацію України з Європейським Союзом має суто консультативний характер.


 

7 апреля донецкий "Шахтер" сыграет первый четвертьфинальный матч Лиги Европы. В Португалии команде Мирчи Луческу будет противостоять местная "Брага".


 

За минулу добу в зоні проведення АТО бойовики вчинили 67 обстрілів українських позицій, застосувавши зброю різного калібру. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.