Чт, 2024-04-25, 16:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Тисячі людей зібралися біля резиденції британського прем'єра Девіда Кемерона на Даунінг стріт в Лондоні після того як він визнав свою роль в офшорному скандалі.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2016-04-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Упродовж доби в зоні проведення антитерористичної операції поранено п’ятьох українських військовослужбовців, загиблих немає.


 

Військова прокуратура затримала заступника начальника Центрального територіального управління Національної гвардії України, який дав 130 тис. грн хабара за закриття кримінального провадження щодо розкрадання державних коштів.


 

Грицак повідомив, що Служба безпеки запобігла близько двомстам терористичних актів за рік. Крім того, він повідомив, що більшість затриманих в Україні прибічників "Ісламської держави" ("ІД") є громадянами РФ.


 

 

Міністерство юстиції України опублікувало прізвища всіх працівників прокуратури, що підпадають під люстрацію. Про це повідомила директор люстраційного комітету Тетяна Козаченко.


 

Уряд мав би почати у цій справі кримінальне розслідування. Активісти "Комітету громадян ЄС" збирали підписи для проведення референдуму під хибним приводом - мова йшла не про асоціацію з Україною, а протистояння з ЄС.


 

 

Бій-реванш українського боксера Володимира Кличка і чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBO у суперважкій вазі британця Тайсона Ф'юрі пройде 9 липня в англійському місті Манчестер.