Чт, 2024-04-18, 11:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Столиця України гідно підготується, щоб провести пісенний конкурс "Євробачення-2017" на найвищому рівні. Про це заявив міський голова Києва Віталій Кличко в коментарі журналістам, повідомляє прес-служба КМДА.

Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2016-05-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Президент України Петро Порошенко обговорив із заступником Генерального секретаря ООН Грете Фаремо питання соціально-економічного та гуманітарного відновлення Донбасу.


 

У Лондоні завершилися змагання в синхронних стрибках у воду з 10-метрової платформи в рамках чемпіонату Європи з водних видів спорту, де перемогу здобули українці Юлія Прокопчук і Максим Долгов.


 

 

Міністр культури Євген Нищук повідомив, що переможницю конкурсу Євробачення 2016 співачку Джамалу нагородять званням "Народна артистка України".


 

 

Упродовж минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції загиблих серед українських військових немає, двоє бійців дістали поранення.


 

 

Цього року в Донецькій області буде відновлено 21 школа. Про це повідомив президент України Петро Порошенко, написав в Twitter прес-секретар глави держави Святослав Цеголко.


 

У Краматорську склали присягу патрульні поліцейські. У церемонії прийняття присяги і запуску патрульної поліції взяв участь президент України Петро Порошенко, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе.


 

 

Український нападник Євген Селезньов, який днями розірвав контракт з російською "Кубанню", повернувся в один зі своїх колишніх клубів - донецький "Шахтар".


 

 

Ситуація у зоні проведення АТО залишається напруженою. Впродовж минулої доби противник 16 разів відкривав вогонь по опорних пунктах українських захисників.


 

За результатами голосування на європейському пісенному конкурсі "Євробачення-2016", який цього року приймала Швеція, перемогла представниця України Джамала.