Сб, 2024-04-20, 15:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

"Те, що з вами зробили в 1944 році, має зовсім визначену назву - це найчистішої води геноцид. Один з найважчих злочинів проти людства", - заявив він, виступаючи на концерті-реквіємі пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу в Національній опері України.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-05-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Місія Міжнародного валютного фонду (МВФ), що прибула до Києва 10 травня, завершила свою роботу, повідомили в прес-службі Міністерства фінансів.


 

Кабінет міністрів затвердив умови приватизації 99,6% акцій одного з найбільших в Україні виробників хімічної продукції - Одеського припортового заводу (ОПЗ) зі стартовою ціною пакета акцій підприємства у розмірі 13,175 млрд грн.


 

 

Україна вже отримала 156 ліцензій у 25 видах спорту на участь у літніх Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро станом на травень 2016 року.


 

 

У авіакомпанії Wizz Air заговорили про повернення на український ринок. Про це на своїй сторінці написав Facebook екс-міністр інфраструктури Андрій Пивоварський.


 

Справжній ажіотаж викликав концерт гурту "Океан Ельзи" у Маріуполі, який відбувся ввечері 17 травня у спорткомплексі "Іллічівець". Через те, що шоу було безкоштовне, прихильники музикантів почали займати чергу ще вранці.


 

 

Національна поліція України опублікувала фоторобот крадія "Апостола" Івана Федорова, 1574 року видання, з Національної бібліотеки імені Вернадського.


 

 

Міністерство юстиції України спільно з народним депутатом Антоном Геращенком розробило законопроект, який дає ГПУ змогу повернути кошти, вкрадені попередньою владою.


 

 

Сьогодні, 18 травня, відзначається День пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу та День боротьби за права кримськотатарського народу.


 

 

Порушення перемир’я фіксуються фактично вздовж усієї лінії розмежування, причому бойовики все частіше застосовують важке озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.