Чт, 2024-03-28, 17:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Серед пріоритетів України у процесі укладання угод про зони вільної торгівлі серед країн, які не є членами ЄС, є Канада, Туреччина та Ізраїль, натомість переговори про ЗВТ із Сербією заморожені.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-05-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Кабінет міністрів не ухвалював рішення відкликати законопроект про пенсійну реформу, який передбачає запровадження другого, накопичувального, рівня пенсійного страхування.


 

 

Українська тенісистка Катерина Бондаренко здобула сенсаційну перемогу на старті другого в сезоні турніру серії Великого шолома - Відкритому чемпіонаті Франції "Ролан Ґаррос", що триває у Парижі.


 

 

Екс-заступник Генерального прокурора України Давид Сакварелідзе заявив про плани щодо створення нової політичної партії.


 

 

Україна увійде в організовану Китаєм Асоціацію "Шовковий шлях", що в рамках реалізації проекту "Новий Шовковий шлях" об'єднає двадцять одну країну.


 

 

Президент України Петро Порошенко у рамках Всесвітнього гуманітарного саміту ООН у Стамбулі провів зустріч із президентом Словацької Республіки Андреєм Кіскою.

 


 

 

Гуманітарні вантажі зі Швейцарії доставлять на Донбас медикаменти та хімічні засоби очищення води. Про це повідомляє прес-служба посольства Швейцарії в Україні.


 

 

Вже з 1 вересня наступного навчального року сотні особливих дітей матимуть змогу навчатись у новостворених інклюзивних класах разом зі своїми однолітками.


 

 

Уряд планує реалізувати заплановані реформи до квітня 2017 року, повідомив перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку Степан Кубів.


 

 

Один український військовослужбовець загинув і троє були поранені за минулу добу внаслідок обстрілів із боку бойовиків у зоні АТО, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.