Пт, 2024-04-19, 03:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Президент Петро Порошенко ввів у дію рішення РНБО про затвердження Стратегічного оборонного бюлетеня України.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-05-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У середу 25 травня у місті Бровари детективи НАБУ спільно з прокурорами САП та працівниками Департаменту захисту економіки Національної поліції в Київській області затримали трьох учасників корупційної схеми привласнення державної землі.


 

 

На території Росії у в`язницях утримуються близько 7 тис. громадян України. Про це сказав журналістам заступник міністра закордонних справ України Вадим Пристайко.


 

 

Роботи щодо завершення будівництва та насування ізоляційної арочної споруди на зруйнований 4-й енергоблок Чорнобильської атомної електростанції відбуваються в плановому порядку.


 

Представниця ОБСЄ з питань свободи преси Дунья Міятович найближчим часом представить рекомендації про порядок акредитації журналістів у різних країнах, які можуть бути корисні для організації роботи ЗМІ в зоні АТО на Донбасі.


 

Середній розмір пенсії на 1 травня 2016 року становив 1900 грн і для його збільшення необхідно вирішити проблему дефіциту Пенсійного фонду, повідомила прес-служба Міністерства соціальної політики з посиланням на очільника відомства Андрія Реву.


 

 

Національна спілка кінематографістів України назвали лауреатів у номінаціях найкращий ігровий фільм, найкращий неігровий фільм, найкращий анімаційний тощо.


 

 

У п'ятницю 27 травня в усіх школах України пролунає останній дзвоник. 28-29 травня у випускників шкіл пройдуть випускні вечори.
 


 

 

26 травня на території Криму почало мовлення українське радіо УР-1. Про це повідомляє прес-служба Херсонської ОДА.


 

 

Ситуація в зоні проведення АТО минулої ночі загострилася. Про це прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.